Wat is uw plan?

U wilt nieuw bouwen, verbouwen of een uitbreiding doen op of aan uw bestaande pand. Ontdek de mogelijkheden door samen anders naar uw pand en de (verborgen) mogelijkheden te kijken.

Uw doel

Waarom wilt u aan de slag met uw pand? Groeit uw onderneming, wilt u op een andere manier gaan werken, gaat u nieuwe activiteiten ontplooien, wilt u effectiever gebruik maken van het aantal vierkante meters, wilt u een andere uitstraling of wilt u het pand aantrekkelijk(er) maken voor huurders? Laten wij in gesprek gaan over uw plannen en doelen: wij schetsen graag een aantal mogelijke denkrichtingen.

In drie stappen van idee naar realisatie

Ideeën uitwisselen

U vertelt over uw plannen en wij stellen vragen en zetten u aan het denken. U krijgt een aantal ideeën en maakt kennis met nieuwe interieurconcepten en verfrissende inzichten. Aan het eind van ons gesprek heeft u een goed beeld van de mogelijkheden.

Aan u de keuze

Vanuit uw doelstellingen gaan wij mogelijkheden schetsen. U krijgt een schat aan ideeën en denkrichtingen. U gaat proeven aan uw nieuwe werk- en woonomgeving. Zaken worden visueel en tastbaar. Mogelijke scenario’s worden geconcretiseerd. Het begint te leven, u gaat het zien en ervaren. U krijgt het juiste gevoel en het fundament is gelegd: u kiest weloverwogen en bewust. Tijd om te verdiepen.

Uw plan in beeld

Met een duidelijk doel voor ogen gaan wij aan het werk: schetsen, ideeën toevoegen, combinaties maken, ontwerpen, details invullen, praktische oplossingen bedenken en functionaliteit toevoegen. Er ontstaat een mooie mix van uw wensen en ideeën en onze expertise en ervaring.
Het resultaat is een prachtige presentatie met een aantal varianten. Dan gaan wij sparren: wat spreekt aan, wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende opties en welke mooie combinaties zijn er mogelijk. Stap voor stap werken wij naar uw ideale ontwerp en brengen dit visueel in beeld. Uw interieurontwerp groeit mee totdat u tevreden bent.

Samengevat staan wij voor:

  • Samen iets creëren

  • Echt in gesprek

  • Adviseren, prikkelen en verrassen

  • Samen ontdekken: u kiest

  • Tastbaar maken van het ontwerp

  • Visualiseren van het ontwerp