Interieurarchitect

Bouwontwerp de Jong trekt mooie lijnen graag voor u door: van buiten naar binnen & van binnen naar buiten. Uw merk en uw uitstraling terug laten komen in het interieur in combinatie met het creëren van een effectieve en plezierige werk- en woonomgeving: dit realiseren wij graag voor u. Voor kleine en grote projecten.

Uw doel

Waarom wilt u veranderingen aanbrengen in uw interieur? Wilt u anders (samen)werken, uw huisstijl binnen terug laten komen, in uw bedrijfspand een frisse wind laten waaien, de productiviteit verbeteren?
Of wilt u uw woongenot verbeteren, kleur- en materiaaladvies of een geheel inrichtingsplan? Dan willen wij dit graag voor u doen. Bouwontwerp de Jong combineert prachtige vormgeving met functionaliteit en bewezen concepten.

In drie stappen van idee naar realisatie

Ideeën uitwisselen

U vertelt over uw plannen en wij stellen vragen en zetten u aan het denken. U krijgt een aantal ideeën en maakt kennis met nieuwe interieurconcepten en verfrissende inzichten. Aan het eind van ons gesprek heeft u een goed beeld van de mogelijkheden.

Aan u de keuze

Vanuit uw doelstellingen gaan wij mogelijkheden schetsen. U krijgt een schat aan ideeën en denkrichtingen. U gaat proeven aan uw nieuwe werk- en woonomgeving. Zaken worden visueel en tastbaar. Mogelijke scenario’s worden geconcretiseerd. Het begint te leven, u gaat het zien en ervaren. U krijgt het juiste gevoel en het fundament is gelegd: u kiest weloverwogen en bewust. Tijd om te verdiepen.

Uw plan in beeld

Met een duidelijk doel voor ogen gaan wij aan het werk: schetsen, ideeën toevoegen, combinaties maken, ontwerpen, details invullen, praktische oplossingen bedenken en functionaliteit toevoegen. Er ontstaat een mooie mix van uw wensen en ideeën en onze expertise en ervaring.
Het resultaat is een prachtige presentatie met een aantal varianten. Dan gaan wij sparren: wat spreekt aan, wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende opties en welke mooie combinaties zijn er mogelijk. Stap voor stap werken wij naar uw ideale ontwerp en brengen dit visueel in beeld.

Samengevat staan wij voor:

  • Samen iets creëren

  • Echt in gesprek

  • Adviseren, prikkelen en verrassen

  • Samen ontdekken: u kiest

  • Tastbaar maken van het ontwerp

  • Visualiseren van het ontwerp